sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

They said nothing but they did something, words hurt but so do stares

Moikka! :) 
Päätin aloittaa anonyymin mielipideblogin. Haluaisin kokeilla anonyymiä kirjoitusta sekä kertoa mielipiteitäni paljon ja vähemmän puhutuistakin aiheista (anonyyminä ihan sen takia, etten halua bustautua kenellekään puolitutulle, eh). Ja koska niin, en sitten kerro kotipaikkakuntaani tai nimeäni, mutta olen kuitenkin nuori tyttö joka yllätysyllätys asuu Suomessa.... :D
Olen ujo ihminen, mutta minulla on kuitenkin paljon asiaa ja omat mielipiteet, jotka yleensä osaan perustellakin. Anyways, olen rauhallinen ja aika pohdiskelevainen luonne, ja nautin yksinolosta. Minun on vaikea luoda uusia ystävyyssuhteita enkä juurikaan juttele tuntemattomille, valitettavasti. Tykkään kuitenkin niiden ihmisten seurasta, jotka tunnen erittäin hyvin ja joiden kanssa on hauskaa. Tuntuu että pitäydyn liikaa vanhassa ja tutussa kuin kokeilisin mitään uutta, koska itsetuntoni ei ole kauhean kohdillaan. 

Haaveilen matkustamisesta ja uudesta lemmikistä. Matkustamisesta on yhtäkkiä tullut mulle tärkeä asia, koska mulla on ikäänkuin päässä sellainen to do-lista mikä mun pitää mielellään kokea elämäni aikana. Olen käynyt vain Ruotsissa ja sekin oli yhden päivän reissu kun menimme sinne urheilukilpailujeni vuoksi. Itse maatahan siinä ei ehtinyt nähdä ollenkaan, paitsi tyyliin Tukholman sataman mikä oli kyllä kaunis juuri auringonnousun aikaan. 
Lemmikkiä kaipaan niin kovasti.. Pehmeää pientä palloa jota rakastaa ja jonka vieressä nukkua. Oma rakas, vanha kissani kuoli kohta neljä kuukautta sitten. Kumma kyllä ajan kanssa unohtuu millaista arki olisi nyt jos hän olisi vielä tässä. Mutta muistot on niin ihania ja tulee kyynel silmään kun muistelee niitä, ja nyt voin sanoa että tiedän, miltä tuntuu kun omasta lemmikistä joutuu luopumaan ihan yllättäen.
Vieläkin sattuu sydämeen muistella.

En halua loukata mielipiteilläni ketään ja kerron ne sellaisina miten itse koen. En väitä että olisin täysin oikeassa missään asiassa mutta muistaa täytyy ettet välttämättä sinäkään.
Toivon että tämä blogi saa nyt hyvän aloituksen ja jotakin oikeasti kiinnostaa mielipiteeni ja kertoisi ehkäpä myös omansa, arvostaisin sitä suuresti! :)

ps. tämä oli vain tällainen aloituspostaus eli ei mitään varsinaista mielipidekirjoitusta


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti